Pihasuunnittelun palvelut Espoossa

Viherpalvelut Maisemapuutarha Oy tarjoaa palvelut laadukkaaseen pihasuunnitteluun Espoossa ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Kauttamme saat myös asiantuntevat konsultointikäynnit. Lue lisää ja ole meihin yhteydessä, kun kaipaat ammattitaitoisen pihasuunnittelijan palveluita!

Yhteydenotto

Alan ammattilaisen toteuttama pihasuunnitelma luo erinomaiset lähtökohdat unelmiesi pihan toteuttamiseen. Kokenut pihasuunnittelijamme huomioi kohteesi yksilölliset ominaisuudet, tarpeet sekä vaatimukset ja luo yksityiskohtaisen suunnitelman toivomaasi muutosta varten.

Konsultointikäynnit

Kutsu meidät kokonaisvaltaiselle konsultointikäynnille pihallesi ja hyödynnä alan asiantuntijan neuvot sekä vinkit toimivan pihan toteuttamiseksi. Yhdestä kahteen tuntiin kestävällä konsultointikäynnillä käymme läpi tonttisi kokonaisuudessaan ja kuulemme toiveesi pihan muutoksesta – kaivataanko pihaan lisää kasvillisuutta, helppohoitoisuutta vai viihtyisyyttä? Näiden tietojen pohjalta annamme sinulle asiantuntija-apua ja ideoita pihasi ominaisuuksiin parhaiten sopivista rakenne- ja kasviratkaisuista. Kerromme sinulle myös kasvien hoidosta ja opastamme muussa pihan hoidossa toiveidesi mukaisesti.

Viherhoitotyöt

Pihasuunnittelu

Saat kauttamme myös kaiken kattavan, valmiin pihasuunnitelman toivomistasi pihan ja puutarhan uudistustöistä. Täsmällinen pihasuunnitelma tehdään tietokoneavusteisesti tontin pohjakuvaa hyödyntäen. Toteuttamamme suunnitelma sisältää kaiken haaveilemasi pihan vaivattoman toteuttamisen mahdollistamiseksi. Kirjaamme suunnitelmaan pihaan jäävät vanhat kasvit, uudet kasvit ja niiden määrät sekä pihan pysyvämmät rakenteet, kuten erilaiset laatoitukset ja muurit. Suunnittelemme aina toimivia ja helppohoitoisia, asiakkaan toiveet parhaalla mahdollisella tavalla täyttäviä, viihtyisiä pihoja ja puutarhoja.

 

Halutessasi suunnitelman toteuttaa kokenut viherrakennusyritys
Viherniekat Oy.

Lue lisää yrityksestämme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kun pihasi kaipaa uudistusta, ota yhteys Viherpalvelut Maisemapuutarha Oy:hyn! Olipa kyseessä uuden omakotitalosi piha tai taloyhtiön piha-alueen muutostyöt, me olemme apunasi. Kun tilaat pihasuunnittelun kauttamme, varmistat lopputuloksen olevan toiveidesi mukainen.
Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä. Kerro tarpeistasi, niin laskemme sinulle edullisen tarjouksen.

Kaikki yhteystiedot