Viherhoitotyöt tarpeisiisi Espoossa ja pääkaupunkiseudulla

Viherpalvelut Maisemapuutarha Oy tarjoaa erilaiset viherhoitotyöt, kuten lannoitukset, kitkennät ja puiden sekä pensaiden hoitoleikkaukset, alan vankalla kokemuksella. Toimialueemme kattaa Espoon lisäksi koko pääkaupunkiseudun. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä viherhoidon ammattilaiseen!

Yhteydenotto

Siistit ja hyvin hoidetut viheralueet muodostavat viihtyisän ja käytännöllisen pihan, joka edustaa kiinteistöä parhaalla mahdollisella tavalla. Huolehtimalla pihapiirin kasvillisuuden säännöllisestä ja suunnitelmallisesta kunnossapidosta varmistat myös asukkaiden tyytyväisyyden, olipa kyseessä oman omakotitalosi, yrityksesi toimitilan tai taloyhtiösi piha-alue. Me Viherpalvelut Maisemapuutarha Oy:llä tarjoamme kattavat viherhoitotyöt pihasi tarpeisiin räätälöityinä.

Viherhoitotyöt

Viherhoitotöihin kuuluvat muun muassa erilaiset lannoitukset, rikkakasvien kitkennät, kasvien siirrot paikasta toiseen, viheralueiden kastelut, nurmikon leikkuut kesäkaudella sekä lehtien haravointi syksyisin. Toteutamme myös pensaiden ja puiden säännölliset hoitoleikkaukset, jotka varmistavat kasvin elinvoimaisen kasvun ja takaavat kasvuympäristön turvallisuuden. Useimmille puu- ja pensaslajeille kevät ja syksy on paras leikkuuajankohta. Jättämällä hoitoleikkaukset alan ammattilaisen hoidettavaksi, varmistut työn asianmukaisesta ja turvallisesta toteuttamisesta. 


Viherhoitotyöt räätälöidään aina asiakkaan tarpeita ja pihapiirin ominaisuuksia vastaavaksi kokonaisuudeksi.

Pihasuunnittelun palvelut

Istutukset, kylvöt ja muut palvelut

Kauttamme voit tilata kasvien, kuten puiden, pensaiden ja perennojen, istutukset, kuorikatteen levitykset, nurmikon kylvötyöt sekä siirtonurmikon asennuksen pihaasi. Hyödyntämällä konsultointipalveluamme saat meiltä lisäksi vinkit pihapiiriisi parhaiten sopivien kasvien valitsemiseen sekä niiden menestyksekkääseen hoitoon. Laajasta yhteistyökumppanien verkostostamme löytyy ammattitaitoinen tekijä myös esimerkiksi pihallasi tarvittaviin kaivuutöihin sekä erilaisiin laatta- ja kiviasennuksiin.


Tartumme mielellämme sekä pieniin että suurempiinkin istutusurakoihin, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä!

Kysy lisää

Ota yhteyttä vihertöiden ammattilaiseen

Vastailemme mielellämme viherhoitotöitä koskeviin kysymyksiin ja kerromme lisää tarjoamistamme palveluista. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Laskemme sinulle edullisen tarjouksen tarvitsemistasi viherhoitotöistä.

Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudun alueella.

Kaikki yhteystiedot